Contact & Over Nicole

Nijholt Academy

Bisschop Lindanusstraat 31

5914 SE Venlo


KVK: 69714843

BTW: NL001847115B92

Mijn achtergrond en mijn visie op beïnvloeding

Als ik start met typen dan is het lastig om op te houden. Dit is dan ook een lang verhaal ⬇️ (You are warned 😅Benieuwd wie bij het einde komt en dan alles gelezen heeft!

Ik ben bij het Trimbos Instituut gaan werken omdat ik de kracht van beïnvloeding al snel begon te merken. Na het lezen van mijn eerste studieboek van Hein Heijen (Academie voor Gedragskennis) probeerde ik het uit met vacatureteksten voor het basisonderwijs. 

Ik zocht naar de kern van het ‘leraarschap’. Waarom staan deze mensen iedere dag op om naar school te gaan en daar les te geven aan kleuters, middenbouwers of beginnende pubers? 

Dat verwerkte ik in de vacatureteksten. Sterker nog, daar startte ik iedere vacature mee en een hoop andere informatie haalde ik er uit. De eerste vacature was al eerder uitgezet en daar kwamen 0 reacties op. De nieuwe versie zorgde voor 5 of 6 sollicitanten en hierdoor konden ze een geschikte kandidaat aantrekken. 

Inzetten voor de juiste dingen

Als ik in staat ben om gedrag te beïnvloeden (we beïnvloeden overigens allemaal andere mensen), wil ik het alleen doen als ik er anderen mee kan helpen.

Mij in het kort:

⛺ kamperen in Italië 

🚗 wil graag een cabrio

🏂 snowboarden en wintersport

☕ koffie lover

🍻 biertje in de zon

📚 lees boeken over ondernemen of het brein, geen romans of fictie

Studies

Ik studeerde aan de Fontys, Next University en de Academie voor gedragskennis.

× App me!