fbpx

Contact & over Nicole

Voor vragen of aanmeldingen

Neem contact op via onderstaande kanalen of vul het contactformulier in.

Nijholt Academy

Bisschop Lindanusstraat 31

5914 SE Venlo


KVK: 69714843

BTW: NL001847115B92

Snel een bericht sturen

Nicole Nijholt - van de Ven

Mijn eerste bedrijf startte ik in 2008 en was volledig offline. De eerste advertentie stond in een regionaal krantje en leverde mijn eerste klanten op. Ik werkte in mijn eigen praktijk en op externe locaties. Ik deed veel, soms teveel en soms de verkeerde dingen. Maar leerde ondertussen wel héél erg veel. 

Mijn bedrijf moest ik beëindigen na ongeveer 7 jaar omdat het op dat moment te zwaar was voor mijn lichaam. Trots ben ik op het feit dat een deel van mijn oude bedrijf tot op dit moment nog succesvol voortgezet wordt door iemand anders.

Ik handbalde in de eerste divisie en trainde veel. In de avonduren natuurlijk, want handballen is geen voetbal 😉. En in de weekenden gingen we met een bus naar uitwedstrijden en waren vaak uren onderweg. 

Mijn sportmentaliteit vind ik steeds weer terug in mijn werk. Doorgaan, opnieuw proberen, nooit opgeven en heel hard knallen. 

En ik geloof dat die vaardigheden me goed van pas komen en soms ook een valkuil zijn. Even afremmen en niet doorknallen kan ook goed zijn!

Het moeten beëindigen van mijn bedrijf en daarmee ook een deel van mijn identiteit achterlaten was lastig. Maar in de jaren erna heb ik ook in loondienst weer veel geleerd. Wat begon als een baan om ‘de kachel te laten branden’ bleek al snel werk te zijn wat heel erg goed bij me paste. 

5 jaar lang werkte ik als gedragscoach in het onderwijs met leerlingen aan gedragsverandering en leerde daar nog meer over het brein, gedachten en gedrag. 

En hoe werk je met jongeren? Simpel, gestructureerd, duidelijk, nuchter en to the point. Eerlijk, soms hard, maar ook dat was soms nodig. 

 

Nijholt Academy

Gedragscoaching inzetten in de wereld van marketing, communicatie en sales. Dat is de stap die ik heb gezet nadat mijn tijd in het onderwijs eindigde. 

Maar ook:

  • Projecten managen
  • Teams van freelancers aansturen
  • Rake teksten schrijven
  • Optimaliseren en samenwerken met specialisten
  • Strategieën bedenken, uit laten voeren en sparren met klanten. 
Mijn zoons zitten op een basisschool van stichting Fortior. Als vrijwilligerstaak ben ik voorzitter van de GMR. Het is een stichting met 13 basisscholen. 

Ook werk ik als procesbegeleider voor het lokale leefstijlakkoord, afdeling bedrijven. Samen met mijn team proberen we werknemers vitaal te houden en krijgen.  

This is me!

⛺ kamperen met de eigen tent

🚐 rij in een busje om alle kampeerspullen mee te krijgen

🚗 wil graag een cabrio

📺 Vind TV kijken heerlijk ontspannend

🏂 snowboarden en wintersport

☕ koffie lover

🍻 biertje in de zon

📚 lees boeken over ondernemen of het brein, geen romans of fictie

Studies

Ik studeerde aan de Fontys, Next University en de Academie voor gedragskennis.

× Snel contact opnemen