fbpx

Contact opnemen

Voor vragen of aanmeldingen

Neem contact op via onderstaande kanalen of vul het contactformulier in.

Nijholt Academy

Bisschop Lindanusstraat 31

5914 SE Venlo


KVK: 69714843

BTW: NL001847115B92

Snel een bericht sturen

Nicole Nijholt

Mijn eerste bedrijf startte ik in 2008 en was volledig offline. De eerste advertentie stond in een regionaal krantje en leverde mijn eerste klanten op. Ik werkte in mijn eigen praktijk en op externe locaties. Ik deed veel, soms teveel en soms de verkeerde dingen. Maar leerde ondertussen wel héél erg veel. 

Mijn bedrijf moest ik beëindigen na ongeveer 7 jaar omdat het op dat moment te zwaar was voor mijn lichaam. Trots ben ik op het feit dat een deel van mijn oude bedrijf tot op dit moment nog succesvol voortgezet wordt door iemand anders.

Ik handbalde in de eerste divisie en trainde veel. In de avonduren natuurlijk, want handballen is geen voetbal 😉. En in de weekenden gingen we met een bus naar uitwedstrijden en waren vaak uren onderweg. 

Mijn sportmentaliteit vind ik steeds weer terug in mijn werk. Doorgaan, opnieuw proberen, nooit opgeven en heel hard knallen. 

En ik geloof dat die vaardigheden me goed van pas komen en soms ook een valkuil zijn. Even afremmen en niet doorknallen kan ook goed zijn!

Het moeten beëindigen van mijn bedrijf en daarmee ook een deel van mijn identiteit achterlaten was lastig. Maar in de jaren erna heb ik ook in loondienst weer veel geleerd. Wat begon als een baan om ‘de kachel te laten branden’ bleek al snel werk te zijn wat heel erg goed bij me paste. 

5 jaar lang werkte ik met leerlingen aan gedragsverandering en leerde daar nog meer over het brein, gedachten en gedrag. 

En hoe werk je met jongeren? Simpel, gestructureerd, duidelijk, nuchter en to the point. Eerlijk, soms hard eerlijk, maar ook dat was soms nodig. 

 

Waar staat mijn bedrijf voor? En wat doe ik exact?

Mijn bedrijf functioneert nu voor een heel groot deel online. Waar online niet onpersoonlijk betekent overigens. De ene tak is Nijholt Academy, de site waar je nu bent. De andere tak is mijn website nicolenijholt.com met daarop trainingen en informatie voor jonge ouders, kinderdagverblijven en zwangere vrouwen over de motorische ontwikkeling en gedrag. Hier werk ik samen met andere professionals om een betrouwbaar en reclamevrij platform neer te zetten. Dit is een stuk back to my roots en het geeft me heel veel plezier om dingen die ik eerst offline deed, nu online door te kunnen zetten. Alsof puzzelstukjes op hun plek vielen. 

 

Nijholt Academy

Een andere puzzel die in elkaar gevallen is, is mijn Academy. Het deed me heel veel toen ik merkte dat goede trainers en coaches hun weg online niet konden vinden. Ze hadden een mega goed aanbod en gingen er vol voor om iedereen te coachen en te helpen. Ook als dat veel meer uren kostte dan afgesproken. Ze waren gedreven, durfden om feedback te vragen en verbeterden hun trainingen. Ze staken hun nek uit, maar…. het bleef stil. Zo zonde.

En overal zag ik online gelukszoekers die:

  • Een training lanceerden over geld verdienen, terwijl ze net van school kwamen.
  • Op Facebook adverteren met een aanbod waarin ze zeggen: adverteer niet op Facebook, maar doe het zo… (huh, hoe dan!?)
  • Zichzelf een ervaren trainer of coach noemen met een bedrijf dat 2 weken bestaat en die nog geen seconde gewerkt hebben in hun leven. 

Iedereen kan online zijn platform pakken. Ik probeer het te geven aan degenen die wèl ervaren zijn, wèl een gedegen achtergrond en kennis hebben en wèl een bewezen goed aanbod hebben. 

 

Starters echt goed op weg helpen

Met een training die gebaseerd is op alles wat ik zelf gedaan en geleerd heb en ervoor zorgt dat er een stevige basis ligt om op door te bouwen. Met een goed verdienmodel, een duidelijk doel voor ogen en overtuigingstechnieken die de eerste klanten aantrekken. 

 

Maatwerk voor ambitieuze ondernemers

Vanuit Freelanceopdrachten, aanvragen via LinkedIn of verzoeken via de website. Het maakt niet uit hoe de vraag mij bereikt. Ik ga graag met ambitieuze en leergierige ondernemers in gesprek om te bekijken of een samenwerking de juiste volgende stap is. Van kort project tot langdurige samenwerking. 

Deelnemen aan live events

En dat kan natuurlijk pas weer als de omstandigheden dit toelaten! Hou hiervoor de website in de gaten. 

Samenwerken in een maatwerk of VIP traject

Samenwerken met mij of een team van professionals. Het gaat erom wat jij nodig hebt en de beste volgende stap is om je doelen te bereiken.

Starterstrajecten

Als starter heb je vaak meer tijd dan geld om te investeren. Dan is de online training echt iets voor jou. Maar je kunt ook kiezen voor een intensief 1 op 1 traject.

This is me!

🏂 snowboarden en wintersport

☕ koffie lover

🍻 biertje in de zon

📚 lees boeken over ondernemen, geen romans of fictie

⛺ kamperen met de eigen tent

🚐 rij in een busje om alle kampeerspullen mee te krijgen

🚗 wil graag een cabrio

📺 Vind TV kijken heerlijk ontspannend

And last but not least…

  • Heb jij een tof aanbod?
  • Ben je een top trainer en ervaren coach met een (deels) online aanbod?
  • En wil je profiteren van alle voordelen van de Academy? 

Meld je dan aan of vraag een kennismakingsgesprek aan.