fbpx

Reviews

Peter van Eijk, voorzitter College van Bestuur Stichting Fortior

"Nicole heeft rekening houdend met onze wensen en uitgangspunten heel klantgericht meegedacht. Ze heeft onze werving vanuit deze view kritisch onder de loep genomen en heeft tekstuele voorstellen gedaan maar ook de lay-out aangepast. Het meedenken en uitvoeren heeft tot een eigentijdse werving geleid die haar vruchten nu al heeft afgeworpen. Nicole luistert goed, werkt goed samen en zoekt de afstemming. Een prettige maar vooral deskundige partner om mee samen te werken."

"Voor onze gezamenlijke klant Fortior hebben we met de Nijholt Academy de krachten gebundeld. Nicole schrijft de teksten voor de wervingscampagnes van medewerkers voor de scholen van Fortior, wij dragen zorg voor een onderscheidende verpakking van de vacatures. Een mooi voorbeeld van een krachtige samenwerking die is gebaseerd op het verbinden van kennis en ervaring."

Maurice Ambaum, Ambaum Media

Casus: groeimanagement

Casus: vacatureteksten

Ken je die vacatures waarvan de eerste alinea’s over het bedrijf gaan? Een gemiste kans, want de start van een vacature gaat naar mijn mening over de sollicitant. 

Dat snappen ze bij Fortior en samen met het mediabureau waar ze al mee samenwerkten veranderden we de teksten en maakten we een diepe duik in de beweegredenen van de sollicitant. Het mediabureau de verpakking, wij de inhoud. 

Dat is wat mij betreft een perfect voorbeeld van samenwerken.

Samenwerkingen:

www.mindyoursex.nl

Matthijs Kruk

“Wat een mooi inzicht: mijn publiek bereiken via social media kan ook leuk zijn! In het verleden heb ik al vaker een aanzet gedaan om via social media mijn doelgroep te bereiken. Maar ik hield het nooit vol. ‘Wat moet ik in godsnaam vertellen?’ En: ‘moet ik mezelf nu de hele tijd op de borst gaan kloppen?


‘ Maarrr… dit keer is het anders. Hoe dat komt? Sinds een aantal weken werk ik samen met Nicole Nijholt, specialist op het gebied van social media marketing. Ik zocht iemand die me wilde helpen om mijn social media kanalen efficiënt in gebruik te nemen en haar profiel sprak me meteen aan.

Wat een goede keuze! Nicole is betrokken en blijft steeds in verbinding. Ze enthousiasmeert en ze heeft enorm veel kennis, die ze goed kan overdragen. Ze geeft me instructies en zet me vervolgens zelfstandig aan het werk. En als ik er niet uitkom, dan springt ze in. Een genot om mee samen te werken. Nu heb ik er daadwerkelijk plezier in. Dat heb ik te danken aan Nicole!

“Ik zocht eigenlijk iemand die mij kon helpen met die ene klus die ik zo graag gedaan wilde hebben, maar waar ik op een of andere manier maar niet aan toekwam. Het werd echt een dingetje. Ik besloot Nicole om hulp te vragen. Met haar enorme netwerk weet zij altijd de juiste mensen aan elkaar te koppelen.

Dit keer bleek dat zij mij het beste kon helpen. Ik ben super tevreden met het resultaat, maar nog meer met het feit dat ik niet meer zelf op zoek hoefde te gaan naar de expert. De dienstverlening van Nicole was voor mij echt van toegevoegde waarde. Een aanrader dus. Perfect als je zelf even niet meer weet, wie je nu het beste kunt inschakelen.”

Barbara van Riel

Diversen

✅ Lange termijn groeiplanning voor Groeibewijs van Dirk Julicher (www.groeibewijs.nl)

✅ Growth hacking met Wilma Kaptein (www.wilmakaptein.nl)

✅ Strategie voor meer betalende klanten voor sneldichter en schrijftrainer David Mulder (www.davidmulder.info)

✅ Overtuigende brochure voor de aankoop van een oude boerderij t.b.v. pleegzorg. 

✅ Online training inclusief advertentie | salesfunnel | e-mailserie | website voor gewichtsconsulente.

 

Jouw casus aanpakken?

Met een (tijdelijke) sparringpartner die doelgericht en oplossingsgericht meewerkt, meedenkt en advies geeft:

  • Krijgt jouw visie de juiste vorm en uitstraling in de praktijk.
  • Bereik je jouw doelgroep optimaal.
  • En maak je op de best mogelijke manier gebruik van online marketingkanalen. 

Kennismaken?

📩 Mail me:   info@nijholtacademy.nl 

wwww.golfalsmetafoorvoorhetleven.nl

www.doorconflictnaarsucces.nl

www.lolasbabystore.com

Content Nijholt Academy

Content Motoriek & Meer

Contentcreatie
www.yolandakuin.nl

“Ik vind de training die ik bij Nicole gedaan heb erg goed, je krijgt de nodige theorie, je wordt echt aan het werk gezet met opdrachten die je nieuwe inzichten geven. Nicole helpt je erg goed bij de opdrachten, je kunt haar altijd mailen met vragen, ze geeft eerlijke antwoorden en is heel erg positief en geeft je het zelfvertrouwen om door te gaan.”

Thumbnails / nieuwsbrieven / YouTube

Online leeromgeving beveiligd met Wishlist Member

Websites in WordPress volgens overtuigingsprincipes

E-books / stappenplannen / brochures

Afbeeldingen voor social media accounts

Professionele foto's

“Nicole is een hele fijne coach die daadwerkelijk luistert, meedenkt, inspireert en snel bij de kern weet te komen. Door haar gedegen coaching en haar methode ben ik tot inzichten gekomen die mij verder helpen zowel privé als in mijn carrière. 

Nicole, nogmaals hartelijk dank voor de begeleiding en adviezen tot zo ver en ik kijk uit naar onze verdere fijne samenwerking 2021.”

Merghery (Ondernemer | Lifestylecoach)