fbpx

De snelste route naar betalende klanten vinden, zonder jezelf en je bedrijf tekort te doen. Dat bereik je door als starter een individueel samenwerkingstraject aan te gaan.

Starten met je bedrijf kost veel tijd en soms lijken er nog overal losse eindjes te zijn. Hoe zorg je ervoor dat je gestructureerd en met focus de juiste dingen doet?

Onder andere door te luisteren naar iemand die al is geweest, waar jij nu bent. En jou helpt, je stok achter de deur is en exact weet welke dingen je eerst uit moet werken. 

En wellicht heb je nog een heleboel andere vragen, zoals:

✔ Hoe krijg je, iedere keer weer, nieuwe klanten? 

✔ Hoe zorg je ervoor dat ze fan blijven en jou aanbevelen?

✔ Hoe kun je op een prettige manier je marketing vormgeven?

Dit zijn slechts enkele vragen die leven bij ondernemers. Met een goede bedrijfsvoering, een stevige toekomstbestendige fundering en goed ondernemerschap vanuit je 💚, ga je een mooie onderneming neerzetten die bij jou en je wensen past.

1 +
wegen

Die naar Rome leiden en nog meer omwegen die vertragen… Ga voor de snelste route richting succes door het samen te doen.

1 +
Jaar ervaring

Met het runnen van 2 bedrijven en het coachen van diverse doelgroepen. 

1 %
specialisten

Bij Nijholt Academy werken alleen specialisten. In dit geval krijg je vooral met mij te maken, maar vliegen we andere specialisten in wanneer nodig.

Individueel coachtraject
3129 euro ex btw

✔ 3 maanden individuele begeleiding

✔ 12 coachcalls van 60 minuten

✔ fulltime support

✔ maatwerk doelen per week

✔ Jouw (online) bedrijf staat volledig in de steigers en is klaar voor betalende klanten.

Het bedrag van 3129 euro is excl. 21% btw.

En mag ook in 2 of 3 termijnen voldaan worden.

“Nicole is een hele fijne coach die daadwerkelijk luistert, meedenkt, inspireert en snel bij de kern weet te komen.
Door haar gedegen coaching en haar methode ben ik tot inzichten gekomen die mij verder helpen zowel privé als in mijn carrière.

Nicole, nogmaals hartelijk dank voor de begeleiding en adviezen tot zo ver en ik kijk uit naar onze verdere fijne samenwerking 2021.”

Merghery R. 

“Ik vind de training die ik bij Nicole gedaan heb erg goed, je krijgt de nodige theorie, je wordt echt aan het werk gezet met opdrachten die je nieuwe inzichten geven. 

Nicole helpt je erg goed bij de opdrachten, je kunt haar altijd mailen met vragen, ze geeft eerlijke antwoorden en is heel erg positief en geeft je het zelfvertrouwen om door te gaan.”

Hoe werkt het?

  • Als je besloten hebt dat je wilt starten, krijg je een vragenlijst. Die vul je in zodat ik exact weet waar je staat en wat je wensen zijn als het om bedrijfsvoering en ondernemerschap gaat. 
  • We plannen een startgesprek in (telefonisch of via Zoom). De vragenlijst stuur je minimaal 2 werkdagen voor onze afspraak terug.
  • Tijdens het gesprek stel ik vragen en krijgen we jouw wensen en doelen kristalhelder 🧐

Vervolgens maak ik een plan van aanpak. Tijdens onze coachcalls bespreken we wat je gaat doen en tussendoor stuur jejouw uitwerkingen en ideeën door. Ik zorg ervoor dat we op koers blijven, maar ook dat het bedrijf bij jou gaat passen. Bij je doelen, wensen en dromen. 

Onderwerpen die we aan kunnen pakken zijn:

✅ Jezelf positioneren

✅ Naamsbekendheid 

✅ Social media inzetten

✅ Verdienmodellen

✅ Werken met online methoden 

✅ Marketing 

✅ Persoonlijke en zakelijke groei

✅ Overtuigende website

✅ Advertenties

Aanmelden of kennismaken